Пост | Изделия из металла
top of page

Огородження – важливий елемент на спортивних майданчиках

Після довгих років відносного застою у громадському спортивному русі інтерес до здорового способу життя почав відроджуватися. І цей факт відверто тішить. Щоб спортивні майданчики не завдавали дискомфорту людям із сусідніх будинків, практично на кожному новому стадіоні поставлено огорожу. Народ став розумнішим. Кому ж хочеться платити за розбиті вікна, особливо з огляду на їх нинішні ціни. Але, за моїми спостереженнями, не всі конструкції досить надійні.

Огородження спортивного майданчика: особливості та їх застосування

Кількість спортивних майданчиків значно зросла останніми роками, і виникають вони в найнесподіваніших місцях. Але збудувати футбольне поле, навіть оснащене додатковим інвентарем, — це лише півсправи. Об'єкт можна вважати завершеним, коли довкола нього стоїть міцний захист. Бажано, щоб секції були металеві, огорожа в такому разі врятує від неприємностей. Головні переваги такої огорожі:

1. По-перше, це зручно для гравців. Зрозуміло, що грають на майданчиках любителі, але б'ють із розмахом. А мотатися за м'ячем після кожного удару у кущі не цікаво.

2. По-друге, поруч із полем може бути офіс, магазин, приватні володіння або територія, що належить підприємству. Часті забіги на будь-який такий об'єкт можуть закінчитися у найкращому разі скандалом, а в гіршому — судовим розглядом.

3. По-третє, якщо стадіон розрахований на глядачів, то не завадить подбати про їхню безпеку.

Футбол, звичайно ж, не єдиний вид спорту, який потребує продуманого підходу до організації майданчика. Паркан, огорожа не завадить території для дитячих ігор, тенісному корті, на баскетбольних майданчиках. При будівництві сучасних котеджів, поряд із басейнами та більярдними, також встановлюються різні спортивні снаряди. Але надійна металева огорожа цілком згодиться і для обнесення всієї території садиби.

Огорожа спортивного майданчикаграмотне рішення

По завершенню будівництва стадіону/спортмайданчику настає основний момент: потрібно забезпечити безпеку майбутніх гравців та глядачів. У вимогах до огорожі в перших пунктах стоїть умова: конструкція має бути надійною і відповідати всім вимогам ГОСТу. Суворо і сердито, але цілком виправдано. До того ж це наполегливе прохання входить в інтереси власника об'єкта. Якісна установка позбавить переживань за збереження інвентарю.

Для дитячого майданчика купити огорожі можна в складчину, якщо йдеться про багатоповерховий будинок або заміську фазенду з доброзичливими сусідами. Обладнання коштує недешево, але ціни взяті не зі стелі. Металеві секції виготовляються за особливою технологією, що гарантує міцність та надійність. Конструкції мають властивості моноліту, пошкодити який можна лише за навмисного вандалізму.

0 просмотров0 комментариев
bottom of page