Вироби з металу від НВП СІНОР в Україні
top of page

Вироби з металу від НВП СІНОР в Україні


Виробів з металу в Україні виготовляє Науково-виробниче підприємство «СІНОР» на обладнанні провідних світових виробників. Ви можете прямо на сайті вибрати відповідний виріб за доступною ціною. Сучасні та прогресивні технології виробництва допомагають втілити в життя найнезвичайніші дизайнерські задуми та найскладніші технічні рішення при роботі з металами.

Наша компанія пропонує продукцію найвищої якості: від лавок, урн, гойдалок, садових меблів тощо до складних конфігурацій, таких як спортивний майданчик під ключ. Ми не боїмося складних та унікальних викликів щодо вирішення нестандартних завдань чи потреб ринку – вирішувати їх це наш пріоритет. При виборі виробу у нас ви отримаєте високу якість і уважне обслуговування незалежно від обсягу покупки. Ми на високому рівні обслуговуємо як окремі замовлення, так і оптові.


У своєму каталозі ми маємо таку номенклатуру виробів із металу:

  • Міські вуличні меблі (лавочки, урни, гойдалки, вело паркування)

  • Садові меблі з металу (обідні столи, стільці, лавочки, урни, гойдалки, крісла, шезлонги);

  • Спортивне обладнання для ігрових видів спорту (баскетбольні стійки, ворота для міні футболу, тенісні столи);

  • Антивандальне огородження для спортивних майданчиків ігрових видів спорту;

  • Торгове обладнання (полиці, стелажі, стійки для пакетів);

  • Меблі з металу для кафе, барів та ресторанів (столи та стільці з металу, барні стійки, полиці);

  • Меблі для дому та офісу в стилі лофт.

Але все ж таки спеціалізована огорожа для спортмайданчиків, є для нас пріоритетом.


Переваги виробів із металу від НВП СІНОР

За останні десятиліття будівельні компанії, дизайнери, архітектори проектанти для реалізації своїх проектів вибирають вироби з металу, оскільки порівняно з іншими матеріалами вироби з металу відрізняються високою ефективністю, порівняно низькими експлуатаційними витратами та безумовною довговічністю.

Крім того, все частіше і частіше ключовими атрибутами виробів з металу є їхня вражаюча краса, зовнішній вигляд, універсальність, які переконують вибирати метал як матеріал для виробничих проектів. Серед інших переваг на користь сталі можна назвати економічність матеріалу.

Сьогодні металеві вироби завдяки нанесенню високоміцного поліефірного покриття (порошкова фарба) можуть витримувати суворі погодні умови, а термін служби виробів з металу складає більше 30 років. Також металеві вироби знижують витрати на їхнє обслуговування. Не варто забувати і про економію часу та матеріальних ресурсів на їх монтаж.

Метал є одним із найефективніших та економічно вигідних матеріалів, оскільки практично на 100% підлягає вторинній переробці.

Метал є найбільш універсальним матеріалом, оскільки дає можливість виготовити металоконструкцію та металовироб різних форм і розмірів.


Де і як придбати чи замовити вироби з металу?

Придбати вироби з металу NVP SINOR ви можете за допомогою нашого сайту. Для цього вам необхідно вибрати відповідний виріб, повідомити його артикул і кількість.

Якщо ви хочете розмістити замовлення на виготовлення виробу з металу за власним ескізом або готовим кресленням, ви можете надіслати нам заявку, прикріпивши при цьому своє технічне завдання. Наші фахівці у тісному контакті з вами спроектують та прорахують кількість, вартість матеріалу та робіт.

При оформленні замовлення ви отримаєте персонального консультанта, який допоможе правильно скласти технічне завдання, надасть кваліфіковану консультацію та порадить у виборі оптимального рішення для виготовлення ваших виробів. Грамотно оформлене замовлення та технічна документація до нього знизять ймовірність допущених помилок під час його виконання до нуля.

Наша організація має можливість виготовити продукцію як із матеріалу клієнта, так і з матеріалу компанії.

Ціна на продукцію компанії фіксована. Ціна на послугу виготовлення виробів із металу формується індивідуально для кожного замовника. При цьому враховуються матеріали для виробництва, складність виготовлення, кількість виробів, розміри.

Підсумковий розрахунок наші фахівці зроблять лише після надання документації, ескізів та схвалення плану виробництва.

11 просмотров0 комментариев
bottom of page